Termeni și condiții

 

Bine ați venit pe site-ul web https://franeratz.com/ (“Site-ul”). Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții (“Termeni”) înainte de a utiliza Site-ul.

1. Acceptarea Termenilor

Prin accesarea și utilizarea Site-ului, sunteți de acord să fiți obligat de acești Termeni și Condiții și de toate legile și reglementările aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați Site-ul.

2. Descrierea Serviciilor

https://franeratz.com/ oferă informații despre produsele sale și facilitează achiziționarea de piese de frână. Compania nu garantează disponibilitatea constantă a Site-ului și își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe serviciile fără notificare prealabilă.

3. Drepturile de Proprietate Intelectuală

Toate drepturile de autor, mărci comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului Site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, texte, imagini, grafică, sunt deținute de https://franeratz.com/ sau de furnizorii săi.

4. Utilizarea Site-ului

Utilizarea Site-ului este permisă doar în scopuri legale. Nu sunteți autorizat să modificați, să distribuiți sau să reproduceți conținutul Site-ului în orice scop, fără acordul scris prealabil al https://franeratz.com/.

5. Informații Personale

Prin utilizarea Site-ului, sunteți de acord cu colectarea, stocarea și utilizarea informațiilor personale conform Politicii de Confidențialitate a https://franeratz.com/. Este responsabilitatea dvs. să furnizați informații exacte și să vă actualizați datele personale.

6. Limitarea Răspunderii

https://franeratz.com/ nu își asumă responsabilitatea pentru orice pierdere sau daună cauzată de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul. Informațiile de pe Site sunt furnizate “așa cum sunt”, fără nicio garanție.

Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: [ratztrans@gmail.com].

Vă mulțumim pentru utilizarea https://franeratz.com/!